Cum ar trebui sa arate brosura de prezentare a unui hotel

Cum ar trebui sa arate brosura de prezentare a unui hotel


Orice unitate de cazare ar fi, hotel, pensiune, airbnb, oamenii de obicei calatoresc pentru vacante sau afaceri. Odata ce clientii ti-au trecut pragul, primeste-i cu o brosura bine gandita astfel incat sa le dai acel ceva in plus care le face calatoria mai interesanta.

Mai jos descriu cateva idei importante de continut pe care ar trebui sa le gasim intr-o astfel de brosura:

  1. Arata-le oamenilor ce pot face in timp ce sunt cazati la hotel. Nu toti stiu ca exista room-service, spa, sala de sport, salon de masaj sau bazin de inot.
  2. Arata-le oamenilor care sunt principalele puncte de atractie din oras si cum se ajunge cel mai usor pana la ele. O mica harta simplificata, cu punctele de atractie marcate vizibil sigur ar fi de ajutor.
  3. Scrie cateva sfaturi pe care numai localnicii le stiu: cum sa eviti cozile turistice, care e ruta scenica, care e cea mai linistita plaja, samd. 
  4. Prezinta restaurantul hotelului. Adauga propriile descrieri si sfaturi despre mancarea locala. Recomanda si cateva locatii din oras unde gasesti experiente culinare inedite.
  5. Descrie in detaliu ce experiente noi poate incerca clientul cat timp este in oras / statiune, de la participarea la evenimente, teatru, film, concerte, la activitati outdoor (plimbare cu balon cu aer cald, bungee-jumping, sarit cu parapanta).

Idei importante de design pentru a structura brosura:

  1. Foloseste brandingul existent al unitatii de cazare. Daca nu ai unul atunci foloseste un design cat mai simplist si mai curat posibil.
  2. Asigura-te ca ai o structura a textului care este usor de urmarit.
  3. Foloseste imaginile cele mai potrivite pentru prezentarea facilitatilor, a restaurantului si a punctelor de atractie.
  4. Nu uita sa treci datele de contact.

Nu subestima puterea unei brosuri utile. In momentul in care brosura are o utilitate si nu are un simplu rol de prezentare, clientul ramane cu o experienta pozitiva. Experienta pozitiva il va determina sa se intoarca la aceeasi unitate de cazare si sa recomande si altora hotelul si serviciile oferite.

Pentru design ne gasesti aici: comenzi@printador.ro. Scrie-ne si noi iti facem o oferta in functie de specificatiile proiectului tau.
Pentru a vedea preturile de tipar ale unei brosuri, acceseaza pagina brosurii aici: Brosura capsata

Admin Printador

Printador folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii