Te ajutăm să îți promovezi afacerea prin materiale publicitare de branding

Ne dorim să îmbunătățim imaginea afacerilor din România prin materiale de branding astfel încât brand-ul tău să producă rezultate vizibile.
Facem tot posibilul ca procesul de comandă să fie cât mai ușor pentru tine.

Fiecare pagină de produs îți oferă toate opțiunile de care dispunem pentru acel produs. Îți poți crea produsul customizat, adaptat brand-ului tău! 

Ne ambiționăm să îți oferim un singur preț, fără costuri suplimentare și fără a fi nevoie să calculezi prețul cu TVA inclus, cost transport sau taxe de ambalare.

Îmbunătățim platforma constant cu cele mai noi opțiuni de care dispunem. Creștem constant iar fiecare echipament nou de care dispunem înseamnă că putem să îți oferim o gamă nouă de produse prin care să devii și mai vizibil și să crești și mai mult!


Cine suntem și ce facem

Suntem o echipă de specialiști în tipar digital și în grafică publicitară. Din 2014 și până în prezent am trecut prin multe încercări atât în tipar cât și în grafică. În continuare știm că nu le știm pe toate, dar asta e doar o provocare să învățăm mai mult și să devenim mai buni. Experiența ne-a demonstrat că primul pas în fiecare proiect de grafică este să ne punem întrebarea: "Care e scopul?". Pentru noi, scopul este să aducem plus valoare în afacerile din România prin materialele de branding potrivite pentru fiecare business în parte. 


Cum facem și de ce

Activând în acest domeniu profesional, am întâlnit repetitiv câteva situații din viața de zi cu zi a antreprenorilor care ne sunt clienți.

1. Când antreprenorilor le lipsește timpul:
Deseori clienții ne spun:
- Mi-aș dori să pot ajunge la voi să discutăm face-to-face, însă nu am timp.

Nici o problemă. Folosim un proces de comandă care este foarte clar, chiar și pentru cei care, după spusele lor, "nu se pricep la asta".
Alegerea opțiunilor și plasarea comenzii durează 1 minut.

- Până la ce oră este deschis? Nu ajung astăzi la voi să ridic comanda. Nu vă găsesc mai târziu? 

Lucrăm în sistem de delivery. Comanda plasată ajunge la adresa solicitată de tine, prin curier, in 24-48 de ore de la execuție. Nu mai este necesar să pierzi timpul pe drum, dus-întors, prin trafic.

2. Grafica.

- Când ai deja grafica dar ai nevoie de ajutor.

Noi îți oferim consultanță telefonică în mod gratuit pentru orice problemă grafică. Îți punem la dispoziție șabloane pentru a realiza corect grafica, le găsești în pagina fiecărui produs.  

- Când nu ai grafica și dorești să o facem noi.

Îți stăm la dispoziție. Te contactăm, stabilim împreună detaliile proiectului, estimăm costul proiectului tău și apoi ne punem pe treabă. Tipărim numai cu acordul tău, atunci când ești mulțumit/-ă de rezultat.

 

 

 

Printador folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii